OM MIG

Jag heter Linda Beijer och jag är certifierad livscoach vid Livscoachakademin och diplomerad KBT-terapeut vid Expressa utbildningscenter. Jag är civilekonom i botten och har flera års arbetslivserfarenhet som ledare och chef. För mig har personlig utveckling alltid legat mig varmt om hjärtat och jag är inte den jag är trots mina erfarenheter, utan tack vare dem. Jag tror och vet att man kan få många positiva effekter av att utveckla/förändra sin mentala inställning. Förändrar du den så förändrar du även din yttre värld. 

Jag drivs av att hjälpa andra människor att hjälpa sig själva - i stort som i smått. Jag är fast övertygad om att varje individ har nycklarna till sitt eget välbefinnande, det gäller bara att hitta dem.

Jag startade mitt företag Potential 2021 i syfte att göra verklighet av en av mina drömmar; hjälpa andra människor att leva det liv de önskar. Potential är ett noga utvalt namn som speglar min verksamhet väldigt väl, vars synonymer är: inneboende möjligheter, latent förmåga, dold kraft, kapacitet och oförlöst kunskap.


Vad väntar du på?

Du är i direktsändning varje minut.

Lev ditt liv! Lev här! Lev nu!