KUNDRECENSIONER

Jenny: "Min 5-åriga dotter fick superbra hjälp med sina sömnproblem, hon älskade att gå till Linda. "

Anna: "Linda är lyhörd och enormt kunnig. Hon visar en väg ut ur det som gör att man sitter fast. Rekommenderar henne varmt."

Micke"Linda är en fantastisk person som verkligen får en att känna sig hörd och ger en nya vägar och ser nya lösningar som man kan jobba med ..Kan verkligen rekommendera henne"

Eva: "Linda är professionell, inlyssnande och vill med hela sitt hjärta leda dig rätt utefter din önskan till att bli ett bättre JAG"

Anneli: "ibland hamnar man i tankeloopar som är svåra att bryta på egen hand. Med Lindas hjälp fick hon mig att inse problemet med andra ögon, vilka olika lösningar som faktiskt finns. Bra övningar som hemläxa mellan samtalen där det är fokus på mig och mina tankar. Linda är en varm person men kan samtidigt ställa frågor som först kan kännas obekväma men som leder till utveckling"

Jonas: "Tack Linda för de här 5 månaderna där din insats som spindel i nätet för min livs- och vardagsplanering gett mig en klarare syn på mina prioriteringar. Linda har gjort mig uppmärksam på att det viktiga i livet är att ta itu med det viktigaste först. Hon har med sitt coachande, förtroendeingivande och målmedvetna sätt fått mig att använda mina egna tankeresurser på rätt sätt. Vid varje besök har Linda gett mig läxor, uppgifter och alternativa tankesätt som gjort det enkelt att göra min personliga utveckling effektiv.  Att Linda med sin person sprider värme, tillförlitlighet och glädje, skapar en positiv relation vilket varit nödvändigt för att jag har vågat genomföra denna nödvändiga resa... Lycka till...du som tar chansen att möta Linda"

Anna: "Linda har på ett mycket professionellt sätt hjälpt mig att hitta nya sanningar i livet med coachande och bra hemläxor/övningar, vilket har lärt mig att vara snällare mot mig själv".

Jens: "Att lyckas träffa rätt när det gäller att hitta en livscoach som verkligen kan sin sak är inte alltid så lätt. Att dessutom hitta en som går in helhjärtat och har så många verktyg i sin låda är kanske ännu svårare. I Linda hittade jag någon som hade allt. Tack för att du har hjälpt mig på min utvecklingsresa. Lusten att växa har bara blivit större för varje tillfälle"